search

Ons nieuws van maandag 2 maart 2020

Comicserie 'Y: The Last Man' lijkt eindelijk uit het dal te klimmen
Series / Nieuws

Comicserie 'Y: The Last Man' lijkt eindelijk uit het dal te klimmen

Na maanden vol tegenslagen, lijkt de weg omhoog gevonden te zijn.

Het gaat maar niet lekker bij Y: The Last Man. Tot nu dan. Het lijkt er namelijk op dat de weg omhoog weer gevonden is. Nadat acteur Barry Keoghan vertrok, is er nu een nieuwe acteur gevonden voor de hoofdrol.

Keoghan was sinds juli 2018 betrokken bij de serie, maar vertrok vorige maand. Waarom precies weten we niet, maar het zal ermee te maken hebben dat er behoorlijk wat veranderingen plaatsvinden achter de schermen. FX was namelijk allerminst tevreden over de pilot en besloot toen de showrunners te vervangen. En nu dus een hoofdrolspeler.

Lees ook: Wéér een tegenslag voor langverwachte 'Y: The Last Man'

Wie speelt Yorick?
Centraal in de serie staat Yorick Brown, samen met zijn aapje de enige man op Aarde die nog leeft. De rest is allemaal dood. Waarom weet niemand zeker en in de nieuwe realiteit vol vrouwen en chaos en facties, is overleven en het vinden van antwoorden niet eens zo heel gemakkelijk.

Lees ook: Interessant nieuws rondom 'Y: The Last Man'-serie

Nu weten we dat het aan Ben Schnetzer is om straks als Yorick te zien te zijn. Wanneer de serie precies te zien is weten we trouwens nog niet.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Actrice allerminst blij met Disney+ en zijn familievriendelijkheid
Series / Nieuws

Actrice allerminst blij met Disney+ en zijn familievriendelijkheid

Het legt grenzen op zaken waar die echt niet op gelegd moeten worden.

Actrice Hilary Duff reageert voor het eerst op de problemen rond de reboot van Lizzie McGuire die straks op Disney+ te zien moet zijn. De serie zit nu zonder showrunner, en mogelijk straks ook zonder hoofdrolspeelster, als we dit zo horen.

De actrice stelt dat ze "heel erg uitkeek naar de lancering van Lizzie op D+" en dat ze die passie blijft voelen. "Maar ik voel me ook heel verantwoordelijk naar de fans, en wil hun band met Lizzie blijven eren. Zij groeiden net als ik vaak op en zagen iets van zichzelf in haar. Ik zou iedereen die kijkt geen plezier doen, als we de serie limiteren tot een PG-rating."

Lees ook: Nog een forse tegenslag voor de 'Lizzie McGuire'-reboot van Disney+

Niet voor iedereen
"Wat ik heel belangrijk vind, is dat net als toen we keken naar haar tienerjaren, we ook nu weer heel echte en herkenbare verhalen vertellen. Het zou een droom zijn als Disney ons toe zou staan de serie naar Hulu te verplaatsen. En als zij interesse hebben, zou ik dit geliefde personage weer tot leven kunnen brengen."

Lees ook: Forse problemen voor Disney+ revival 'Lizzie McGuire'

Het probleem is echter dat Disney zoekt naar een familievriendelijke serie en dat kan niet met een serie die Duff voor ogen heeft.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Komende zondag brengt iets schokkends naar 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Komende zondag brengt iets schokkends naar 'The Walking Dead'

Dit hadden we nog niet direct op dit moment in de AMC-serie verwacht.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Walking Dead keerde twee weken geleden terug met de tiende aflevering van het tiende seizoen. De elfde was gisteren te zien en nu krijgen we details voor de komende afleveringen. Met een opvallend nieuwtje, dat erop lijkt te wijzen dat we binnenkort afscheid gaan nemen van Michonne.

Lees ook: Bizarre seksscène zorg voor stijgende kijkcijfers 'The Walking Dead'?

Allereerst hebben we de synopsissen voor je:
Aflevering 12: Walk With Us - Met behulp van Negan, vallen Alpha en de Whisperers Hilltop aan.
Aflevering 13: What We Become: nog geen synopsis.
Aflevering 14: Look at the Flowers - Iedereen probeert de nasleep van de brand op Hilltop een plek te geven. Eugene leidt een reis naar Stephanie.
Goed. Maar wat wil dat nou eigenlijk zeggen allemaal?

Lees ook: Groot sterfgeval in 'Walking Dead'-finale

Vooral de dertiende aflevering vinden we interessant. Deze heeft als enige geen synopsis gekregen. AMC deed iets soortgelijks met de aflevering waarin Rick uit de serie verdween. Om die reden denken we dan ook dat AMC ons ook nu alvast warm maakt voor het einde van een van de bekendste en gaafste personages uit de serie.

Elke zondag is een nieuwe aflevering te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Streamingdienst DC Universe lijkt ten dode opgeschreven
Series / Nieuws

Streamingdienst DC Universe lijkt ten dode opgeschreven

Neem maar vast afscheid van een streamingdienst die ons land nog niet gehaald had.

De toekomst van DC Universe lijkt niet zo rooskleurig. De serie Titans was echt een succes, en ook Doom Patrol deed het verrassend goed. Maar dan was er Swamp Thing, dat het niet goed deed. En van de vier series die tot nu toe gemaakt zijn, is er eigenlijk weinig echt succesvol gegaan.

Het lijkt er dan ook steeds meer op dat de streamingdienst op een gegeven moment stopt. The CW neemt namelijk steeds meer series van DC Universe over. Zo gaat Stargirl zowel op de zender als op de streamingdienst te zien zijn. En HBO Max neemt de Green Lantern serie over, wat ook geldt voor het tweede seizoen van Doom Patrol.

Lees ook: Nieuw op Netflix: Superheldenserie 'Titans' seizoen 2

Niks exclusiefs
Hierdoor lijkt het er steeds meer op dat er steeds minder exclusief op de streamingdienst te zien zal zijn. Daarmee biedt die natuurlijk vrij weinig interessants om hem daadwerkelijk te nemen. Als je de content ook op een andere plek met een breder aanbod kan zien, waarom zou je 'm dan los aanschaffen?

Lees ook: Maak eindelijk kennis met Nightwing in DC-serie 'Titans'!

Warner Bros. zet in elk geval vooral in op HBO Max en vermoedelijk wordt dat het echte paradepaardje.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.