search
Geheime 'TRON'-serie van Disney+ gaat er niet komen
Series / Nieuws

Geheime 'TRON'-serie van Disney+ gaat er niet komen

Helaas komt de serie er niet, die nog niet aangekondigd was.

Er werd lange tijd binnen Disney gewerkt aan een live-action serie die zich afspeelt in het universum van Tron. De serie blijkt nu echter gecancelled te zijn. Waarom precies is niet duidelijk, maar fans van de franchise zullen teleurgesteld zijn.

Toen in 2010 de film TRON: Legacy uitkwamen, was dat een vervolg op het origineel uit 1982. De box office viel tegen, maar de fans waren blij en zij hoopten op een vervolg. Daar is ook lange tijd aan gewerkt, maar een film kwam er tot dusverre niet. Nu blijkt dat er door Oscar-winnaar John Ridley enige maanden gewerkt is aan een serie.

Tron-serie
De Tron-serie zou gediend hebben als vervolg op de film uit 2010 en daarmee het verhaal voortzetten. Echter lukte het om een onbekende reden niet om alles rond te krijgen en is nu besloten om de stekker uit het project te trekken.

Vermoedelijk zal het hoge budget dat nodig is voor de spectaculaire wereld waarin het geheel zich afspeelt, reden zijn geweest om ermee te stoppen. Zeker is het echter niet, dus we kunnen enkel gissen. Hoe dan ook blijkt hieruit dat Disney nog altijd interesse heeft in een voortzetting van de franchise. Voor fans is dat dus een sprankeltje hoop, hoe klein dan ook.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen