search
Kijkcijfers 'Batwoman' lager dan ooit: serie in gevaar?
Series / Nieuws

Kijkcijfers 'Batwoman' lager dan ooit: serie in gevaar?

Heel lekker gaat het niet met de Arrowverse-serie rond Batwoman.

The CW's Batwoman heeft zijn slechtst bekeken aflevering tot nu toe achter de rug. De serie begon met bijna twee miljoen kijkers, maar heeft er daar nog maar 774.000 van over. Dat is een laagterecord voor de serie, die elke aflevering weer kijkers heeft zien verdwijnen. Dat terwijl er nog best interessante verhalen verteld worden, zoals bijvoorbeeld rond Duela Dent, de dochter van de Joker.

Batwoman kent een goede start. De serie trok bijna 2 miljoen kijkers met zijn première, maar ziet sindsdien kijkers weglopen. Dat heeft ogenschijnlijk te maken met de ontvangst door de kijker. Op Rotten Tomatoes scoort de serie slechts een goedkeuring van 13 procent van het publiek, wat bepaald niet hoog is. Vermoedelijk hebben de teruglopende kijkcijfers daar sterk mee te maken.

Lees ook: Kijkers lopen weg bij 'Batwoman' en 'Supergirl'

Het Arrowverse
Desondanks blijft de serie voorlopig nog wel op televisie. De show heeft namelijk al een vernieuwing te pakken voor een tweede seizoen. Dat zal dan volgend jaar te zien zijn en moet mogelijk het verhaal van Batwoman al afronden. Helemaal zeker is dat niet, want de makers wilden het personage natuurlijk een grote rol geven in de toekomst van het comic-universum.

Lees ook: Deze klassieke Batman-schurk bestaat in het Arrowverse
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen