Foto's van Aya Cash in het spannende pakje van Stormfront voor 'The Boys' seizoen 2!

Aya Cash als Stormfront voor 'The Boys' S2!

Actrice Aya Cash als Stormfront in het volgende seizoen van de Amazon-serie The Boys.

Bram de Groot, 11 maart 2020 om 12:27

Het eerste seizoen van The Boys is een mooi succes voor de streamingdienst Amazon Prime. De serie verscheen al in juli 2019 en het tweede seizoen komt er alweer aan. Nu hebben we twee foto's van een nieuw personage in de serie.
Hieronder zie je namelijk foto's van de actrice Aya Cash als haar personage Stormfront. En dit wordt duidelijk een vrouw met superkrachten. Ze kan namelijk het weer beïnvloeden. Onderstaande foto's komen via Entertainment Weekly.

"Ik denk dat Stormfront een nucleaire bom is die afgaat in de Seven," aldus Cash tegenover EW. "Misschien is een nucleaire bom niet het juiste woord. We zijn in Tsjernobyl. Daar ga je. Het is iets van Tsjernobyl. Ik denk dat ze hier is om Vought op te blazen. En ze kan behoorlijk feministisch zijn. Ze is een zeer krachtige vrouw."

Lees ook: Gruwelhond Terror komt naar 'The Boys'

The Boys is gebaseerd op de gelijknamige comic van Garth Ennis en Darick Robertson en het eerste seizoen telt acht afleveringen, elk van rond een uur. Wanneer het tweede seizoen online gaat is nog niet bekend, maar het bestaat wel weer uit acht afleveringen.

Bron: EW

Lees meer over: The Boys, Aya Cash, Amazon, Stormfront

Populair nieuws