Danai Gurira over hartverscheurend afscheid 'The Walking Dead'

Danai Gurira over afscheid 'The Walking Dead'

De actrice stopt een dezer afleveringen met de rol van Michonne, die ze jarenlang speelde.

Jim Pedd, 16-03-2020 10:58

Actrice Danai Gurira neemt bijna afscheid van AMC's The Walking Dead. De actrice vertrekt een dezer afleveringen en dan zal een van de populairste personages afscheid van ons hebben genomen.
De actrice vertelde in een nieuw interview over haar vertrek uit de serie. Ze vindt het erg pijnlijk om gedag te moeten zeggen, maar vindt het daar wel tijd voor. "Uit de serie vertrekken, is zoiets hartverscheurends geweest, omdat het om zo'n mooie familie gaat. Zowel als we het met de wereld delen, als wanneer we het samen maken."

Lees ook: Als 'The Walking Dead' dit personage doodt, draait acteur Norman Reedus door

Michonne spelen
"Michonne spelen is een van de zegeningen van mijn leven geweest. Ik heb oprecht veel van haar geleerd, ben met haar gegroeid en hou ervan hoe ze me altijd heeft uitgedaagd en vind het fantastisch dat ik via haar buitengewone relaties heb mogen bouwen," vertelde de actrice. Gurira gaat haar ook missen: "en niet alleen haar, maar ook haar wapen". Daarmee refereert ze natuurlijk naar de katana van Michonne.

Lees ook: Gaat dit 'The Walking Dead'-personage dood?

En voor de fans had ze ook nog een woordje: "iedereen die de afgelopen jaren liefde en steun heeft laten zien voor The Walking Dead, wil ik gewoon bedanken voor alle steun en liefde."

Bron: WGTC

Lees meer over: The Walking Dead, Michonne, Danai Gurira, AMC

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws