Trailer vampier-serie 'What We Do in the Shadows' seizoen 2

Trailer 'What We Do in the Shadows' S2

Het tweede seizoen, dat bestaat uit 10 afleveringen, gaat op 15 april a.s. van start.

Zilko Tarici, 17 maart 2020 om 11:14

FX heeft een nieuwe teaser van het tweede seizoen van comedy-serie What We Do in the Shadows vrijgegeven. De serie keert in april terug met 10 nieuwe afleveringen. Je kunt de promo hieronder bekijken!
Lees ook: Seizoen 2 'What We Do in the Shadows' komt eraan!

What We Do in the Shadows is gebaseerd op de gelijknamige vampier-mockumentary waarin we een groep vampiers (Taika Waititi, Jemaine Clement, Jonathan Brugh, Ben Fransham) volgen die samenwonen in het hedendaagse Wellington in Nieuw-Zeeland. In de serie volgen we echter drie vampiers die al honderden jaren samenwonen in New York City. Hoofdrolspelers zijn Matt Berry, Kayvan Novak, Natasia Demetriou, Harvey Guillen en Mark Proksch. Waititi en Clement doen dienst als uitvoerend producenten van de serie.

Bijzondere cameo's
In seizoen 2 is een bijzondere gastrol weggelegd voor Star Wars-alumnus Mark Hamill. Hij zal echter niet de enige bekende naam zijn die we de revue zullen zien passeren. In seizoen 1 alleen al zagen we bekende gezichten als Dave Bautista, Evan Rachel Wood, Danny Trejo, Wesley Snipes en Tilda Swinton. Zij Waren allen te zien als vampiers.

Lees ook: Mooi! 'What We Do in the Shadows' krijgt 2e seizoen


Bron: FX

Lees meer over: What We Do in the Shadows, Mark Hamill, Jemaine Clement, Taika Waititi, FX

Populair nieuws