Maakt Damon Lindelof (Watchmen) de volgende Star Wars?

Maakt Lindelof (Watchmen) de volgende Star Wars?

Damon Lindelof, de producent van 'Lost' en 'Watchmen', is geïnteresseerd in het ontwikkelen van projecten voor Marvel Studios, zoals 'Star Wars'!

Emma Nota, 17 maart 2020 om 12:21

Damon Lindelof, de producent van Lost, The Leftovers en Watchmen, is geïnteresseerd in het ontwikkelen van projecten voor Marvel Studios, zoals Star Wars.
In een interview over Marvel Studios legt Lindelof uit waarom het werken met hen hem aanspreekt:

"Ik denk dat iets doen in het Marvel-universum, waar dan ook in het Marvel-universum, voor mij echt opwindend zou kunnen zijn, vooral omdat ze wat experimenteler beginnen te worden. Sommige dingen die ik bijvoorbeeld voor 'WandaVision' heb gezien, voelt als, 'OK, nu komen we ergens.' Zeker op televisie."

Lees ook: ‘Watchmen’-bedenker: "Ik zou willen dat ik een idee had voor een 2e seizoen"

Lindelof vertelt ook dat hij een poging wil wagen iets te doen met Star Wars, maar pas nadat er enige tijd is verstreken met de meest recente films:

"Op een bepaald moment, maar zeker niet in de nabije toekomst, zou ik graag iets willen doen in het 'Star Wars'-universum. Misschien over tien jaar als ik niet langer de schuld kan krijgen van het verpesten ervan. Dat zou leuk zijn."

Op dit moment is het werk van Lindelof te bewonderen in The Hunt, een thriller met onder andere Betty Gilpin (Glow) in de hoofdrol.

Lees ook: Gaat de succesvolle serie 'Watchmen' van HBO toch een vervolg krijgen?

Bron: Fandom

Lees meer over: Marvel, Star Wars, Damon Lindelof, Watchmen

Populair nieuws