search
Keert Arrow toch nog eens terug in het Arrowverse?
Series / Nieuws

Keert Arrow toch nog eens terug in het Arrowverse?

Of is Stephen Amell er nu echt helemaal, maar dan ook echt, helemaal klaar mee?

Niet iedereen heeft het einde van de Crisis on Infinite Earths levend gehaald. Zo zagen we het einde van Oliver Queen in het Arrowverse. En dat is ook een definitief einde, vertelt acteur Stephen Amell, die de rol van Oliver Queen acht jaar lang mocht spelen.

Pak 'm beet twee maanden geleden kwam de serie Arrow tot een einde. Acteur Stephen Amell kreeg terecht de vraag van een fan of hij nog eens terug zou keren in een van de The CW-series die zich afspelen in het Arrowverse. Dat kan, gezien de aard van comics, gewoon. Maar dat zit er helaas niet in. "Nee, ik ben er klaar mee. Het is mooi geweest. Het waren acht mooie jaren, maar het is tijd om verder te gaan."

Lees ook: Waar heeft Stephen Amell spijt van met einde 'Arrow'?

Toch vreemd
Toch vindt Amell het vreemd om promo's te kijken van andere Arrowverse-series. "Het is vreemd om promo's van Supergirl, Flash en Batwoman te zien. Het voelt echt als een ander leven. Ik denk dus niet dat ik nog eens terug ga keren," concludeerde de acteur.

Lees ook: 'Arrow'-acteur Stephen Amell neemt afscheid van fans vooraf aan laatste aflevering

The CW heeft trouwens wel een traditie van personages die dood zijn terugbrengen. Maar Stephen Amell moet er dan wel zin in hebben en dat lijkt niet het geval te zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen