'The Last Kingdom' seizoen 4 krijgt eindelijk een releasedatum

'The Last Kingdom' S4 krijgt releasedatum

Het vierde seizoen van ‘The Last Kingdom’ is binnenkort al te zien.

Tom van der Krieke, 19 maart 2020 om 18:53

Na lang wachten is er bijna weer een nieuw seizoen van The Last Kingdom. Carnival, het productiehuis achter de serie, maakt vandaag bekend dat we binnenkort weer kunnen genieten van deze adaptatie van The Saxon Stories.
Op 26 april verschijnt het vierde seizoen van The Last Kingdom namelijk al op Netflix. Dit is het nieuws waar alle fans van de serie al lange tijd met smart op hebben zitten wachten.

Lees ook: Nieuw op Netflix: 'The Last Kingdom' seizoen 3

Alfred de Grote
The Last Kingdom is een historisch drama, wat origineel op BBC te zien was. In het derde seizoen werd de serie echter naar Netflix gehaald. In The Last Kingdom komt geschiedenis en fictie samen in het vertellen van het verhaal van Alfred de Grote, die allerlei koninkrijken tot één Engeland probeerde te maken.

Het vierde seizoen zal bestaan uit tien afleveringen, die gebaseerd zijn op de zevende en de achtste roman uit The Saxon Stories van Bernard Cornwell. Er is nog geen trailer of teaser van het nieuwe seizoen, maar deze komen ongetwijfeld binnenkort online.Lees ook: Dvd review derde seizoen 'The Last Kingdom'

Bron: Twitter

Lees meer over: The Last Kingdom, Netflix

Informatie over de serie: The Last Kingdom

Populair nieuws