Officiële trailer hitserie 'Billions' seizoen 5!

Giamatti vs. Lewis in eerste trailer 'Billions' S5

De serie met Paul Giamatti is inmiddels weer bij het vijfde seizoen beland.

Zilko Tarici, 20 maart 2020 om 13:30

Showtime heeft de eerste trailer van het vijfde seizoen van de succevolle dramaserie Billions onthuld. In de trailer zien we dat de rivaliteit tussen Paul Giamatti's Chuck Rhodes en Damian Lewis' Bobby Axelrod er niet minder intensief op is geworden.
Lees ook: Nieuwe grote namen voor veel geprezen hitserie 'Billions'

De rivaliteit tussen Chuck en Damian wordt in het nieuwe seizoen weer aangewakkerd wanneer social impact-pionier Mike Prince (Corey Stoll) een nieuwe dreiging vormt voor de dominantie van Axe. Chuck voert ondertussen ook de strijd met een zeer getalenteerde officier van justitie.

Taylor Mason (Asia Kate Dillon) wordt daarnaast gedwongen om terug te komen bij Axe Capital, waar er alles aan wordt gedaan om werknemers en vermogen te beschermen. Wendy Rhoades (Maggie Sif) evalueert tot slot haar alliantie met zowel Chuck als Axe.

Lees ook: Showtime geeft 'Billions' een vijfde seizoen

Nieuwe toevoeging aan de cast van Billions is Golden Globe-winnaar Julianna Margulies. Op 3 mei wordt de eerste aflevering van het nieuwe seizoen uitgezonden door Showtime.


Bron: Showtime

Lees meer over: Paul Giamatti, Damian Lewis, Corey Stoll, Billions, Asia Kate Dillon, Maggie Sif, Julianna Margulies, Malin Akerman

Informatie over de serie: Billions

Populair nieuws