search
'Star Trek: Picard' heeft behoorlijk groot 'gat' in het verhaal
Series / Nieuws

'Star Trek: Picard' heeft behoorlijk groot 'gat' in het verhaal

Er lijkt sprake te zijn van een behoorlijk grote fout in deze nieuwe aflevering.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Star Trek: Picard nadert het einde van zijn eerste seizoen. Met nog een aflevering te gaan, is het bijna zover en weten we dus hoe het verder gaat met Jean-Luc Picard in het tweede seizoen. Maar de serie zorgt nu voor een plotgat.

Dat komt door de aflevering Et in Arcadia Ego, Part 1. Dat is het eerste deel van de tweedelige finale van dit seizoen. Screenrant meldt dat deze aflevering de boel behoorlijk compliceert met de introductie van Sutra, de tweeling van Jana.

Lees ook: 'Star Trek: Picard' wijzigt het canon wederom

Wat klopt er niet?
In de aflevering zorgt de crew van Picard ervoor dat Soji haar thuisplaneet Coppelius kan bereiken. In de tussentijd zijn we erachter gekomen dat de Romulans zo bang zijn voor synthetics doordat ze vrezen voor een armageddon. We leren ook hoe Jana Rios ontmoette, evenals de andere synth, Beautiful Flowers.

Lees ook: Seven of Nine krijgt misschien een spin-off!

Beide synths zijn doodgegaan door de geheime plannen van Commodore Oh. Zij zorgde er in opdracht van de Zhat Vash voor dat Starfleet geen synthetisch leven meer zou ontwikkelen. De introductie van Sutra maakt het verhaal van Rios echter complex, want zijn verhaal en reactie op Soji impliceert dat zij een dubbelganger van Sutra is. Als dat zo was, dan zou ze er veel kunstmatiger uit hebben moeten zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen