3 kneitergoede series die nu gewoon op Netflix staan!

Het zijn dikke vette aanrader: deze series op Netflix wil je niet missen!

Bram de Groot, 28-03-2020 11:47

Op Netflix staan series van Netflix zelf, maar ook heel veel andere series uit de States of andere landen. Hieronder tref je drie kneitergoede series die je gewoon op Netflix kunt vinden!
Mindhunter (2 seizoenen)
In deze serie over twee FBI-agenten van de Behavioral Science Unit die in 1977 seriemoordenaars ondervragen zien we hoe de mensen om hun heen dit niet aanvaarden. De agenten proberen namelijk de manier van denken van seriemoordenaars te begrijpen en hun gedrag te voorspellen, om zo andere moordzaken op te lossen.

Ondertussen zijn er twee seizoenen en werd onder meer geproduceerd door David Fincher, met hoofdrollen voor Jonathan Groff en Holt McCallany. Het is nog onbekend of er een derde seizoen komt.


Luther (5 seizoenen)
Met hoofdrollen voor Idris Elba en Ruth Wilson is dit een van de succesvolste series van de BBC. Elba won in 2012 een Golden Globe Award voor zijn rol als DCI John Luther. Van 2010 en 2019 verschenen er vijf kortere seizoenen die steeds beter bekeken werden.

In Luther is John Luther is niet zomaar een politieman. Hij beschikt over een zeldzaam scherp inzicht in de gedachtewereld van levensgevaarlijke criminelen. Misschien komt dat wel doordat er in zijn eigen hoofd ook altijd een storm woedt. Luthers gedrag is nauwelijks te voorspellen en hij heeft een hekel aan regels. Toch boekt hij met zijn eigenzinnige aanpak veel succes in de strijd tegen de misdaad.


Star Trek: The Next Generation (7 seizoenen)
Deze succesvolle Star Trek-serie verscheen van 1987 tot en met 1994 en kreeg 178 afleveringen. Met hoofdrollen voor onder meer Patrick Stewart, Jonathan Frakes, LeVar Burton en Denise Crosby is het één van de succesvolste series in de franchise. Onlangs keerde deze terug via Star Trek: Picard.

In The Next Generation zien we de onder meer de personages Captain Jean-Luc Picard, Commander Will Riker en de bemanning van de Enterprise-D. Ze gaan op ontdekkingstocht naar de meest verafgelegen regionen van de melkweg.


Lees meer over: Luther, Star Trek The Next Generation, Mindhunter

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix