Deze series verschenen deze week nieuw op Netflix!

Deze series verschenen deze week op Netflix

Ook deze week heeft Netflix weer enkele mooie, nieuwe series toegevoegd aan haar aanbod...

Geoffrey Ketels, 29 maart 2020 om 13:13

De voorbije week zagen we op Netflix weer enkele nieuwe series verschijnen. Ben jij ook benieuwd naar welke series dit nu precies zijn? We stellen ze graag op deze pagina aan je voor!
Freud (seizoen 1)
Op 23 maart 2020 verscheen op Netflix de serie Freud. In Freud maken we kennis met een jonge Sigmund Freud welke van plan is om naam te maken in het Wenen van de negentiende eeuw. Om dit te kunnen doen sluit hij zich aan bij een helderziende en gaat hij samen met een inspecteur op pad om enkele bloederige mysteries op te lossen.


Unorthodox (seizoen 1)
In de serie Unorthodox volgen we een jonge, ultraorthodoxe-Joodse dame genaamd Esther Shapiro. Zij is Brooklyn ontvlucht omdat ze op die manier kan ontsnappen aan haar gearrangeerde huwelijk. Vervolgens beslist ze om naar de Duitse hoofdstad Berlijn te trekken, maar haar verleden blijkt haar ook daar te achtervolgen. De serie is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Deborah Feldman. Het eerste seizoen van de reeks is vanaf 25 maart 2020 te bekijken op Netflix.


Black Lightning (seizoen 3)
Goed nieuws was er deze week voor fans van de serie Black Lightning. Ondanks het feit dat ze langer dan normaal hebben moeten wachten op het derde seizoen van de reeks is deze nu wel in één keer te bekijken op de streamingdienst. Het derde seizoen van Black Lightning staat op Netflix vanaf 26 maart 2020.


Ladies Up (seizoen 1)
In een tijd als deze kunnen we met z'n allen wel een beetje humor gebruiken. Dat moet Netflix ook gedacht hebben, want op 27 maart 2020 lanceerde ze de stand-upserie Ladies Up op haar streamingplatform. In de reeks maken we kennis met enkele van de meest veelbelovende Indiase comédiennes van het moment, namelijk Prashasti Singh, Kaneez Surka, Supriya Joshi en Niveditha Prakasam. Leuk voor wie even iets helemaal anders wil...!

Ozark (seizoen 3)
Voor het derde seizoen van de serie Ozark wordt een sprong in de tijd gemaakt van 6 maanden. Ozark vertelt het verhaal van Marty Byrde en zijn vrouw Wendy die er op een zeker ogenblik voor kiezen om te verhuizen naar de Ozarks in het Amerikaanse Missouri. Eenmaal daar aangekomen belanden ze echter in het midden van een heus drugskartel. Marty moet er voor zorgen dat hij 500 miljoen dollar kan witwassen binnen een periode van 5 jaar... Geen eenvoudige opdracht als je het ons vraagt!


Andere series / seizoenen die deze week verschenen:
Naast bovenstaande nieuwe series of seizoenen zijn er ook nog enkele andere namen die deze week op Netflix werden gelanceerd. Het gaat hierbij om de volgende:

- Final Space seizoen 2 (23 maart 2020)
- Signs seizoen 1 (24 maart 2020)
- Rojst seizoen 1 (25 maart 2020)
- Yoohoo to the Rescue seizoen 3 (25 maart 2020)
- 7SEEDS seizoen 2 (26 maart 2020)
- Car Masters: Rust to Riches seizoen 2 (27 maart 2020)
- Il Processo seizoen 1 (27 maart 2020)
- Itaewon Class seizoen 1 (28 maart 2020)
- PJ Masks seizoen 2 (28 maart 2020)
- Suits seizoen 7B (28 maart 2020)

Lees meer over: Netflix, serie, series, streamingdienst

Populair nieuws