search
Is Negan de echte held van 'The Walking Dead'?
Series / Nieuws

Is Negan de echte held van 'The Walking Dead'?

Niet Rick Grimes, maar wel Negan, die zo hield van zijn knuppel...

AMC's The Walking Dead heeft heel wat leiders gehad. Denk maar aan Rick Grimes, Michonne, Daryl, Maggie, Carol, Ezekiel en zelfs Father Gabriel. Maar een geinige nieuwe theorie luidt dat niemand minder dan Negan de echte held is.

Goed, we ontmoetten Negan natuurlijk bepaald niet op positieve wijze. Hij sloeg met zijn met prikkeldraad omhulde knuppel Lucille onder meer Glenn dood. Maar dit tiende seizoen laat Negan zien dat hij eigenlijk een held is.

Lees ook: Bedenker: "Einde 'The Walking Dead' was verschrikkelijk"

Hoe dan!?
Negan infiltreerde natuurlijk het kamp van de Whisperers. Hij wist er zelfs voor te zorgen dat leider Alpha hem vertrouwde en kon zo haar dochter Lydia vermoorden. Vervolgens wist hij de schurk te onthoofden. Het plan maakt dat de beste man in elk geval wat bonuspunten heeft gescoord.

Lees ook: 'The Walking Dead' moet het gaan doen zonder een van haar beste personages

En Negan is een man die begrijpt dat je in tijden van problemen mensen soms hard moet onderdrukken. Precies dat doet hij ook in de serie, maar gerechtvaardigd. Zo heeft hij geen ruimte voor verkrachters en andere types in zijn wereld. Hij heeft een code, die hij naleeft nadat zijn familie van hem afgenomen werd.

Nu werkt hij er hard aan om te laten zien dat hij die code gewoon na wil leven en dat hij respect heeft voor andere overlevenden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen