search
Slecht nieuws voor fans van 'Friends'
Series / Nieuws

Slecht nieuws voor fans van 'Friends'

Helaas krijgen we voorlopig geen speciale aflevering te zien, die wel gepland was.

Slecht nieuws voor fans van de serie Friends. HBO Max zou gelanceerd worden met een speciale aflevering van de serie waarvoor de hele cast terug zou keren. Maar dat blijkt niet te gebeuren.

Variety meldt nu dat de special voorlopig niet opgenomen wordt, maar er wel gaat komen. Het coronavirus voorkomt echter dat de camera's kunnen rollen. Fans van de sitcom, die tussen 1994 en 2004 liep en op streaming een van de populairste series bleek, moeten dus nog even wachten.

Lees ook: Officieel: de serie 'Friends' keert terug!

Voorlopig niet
Variety schrijft op basis van een bron binnen WarnerMedia dat het coronavirus ervoor zorgde dat de opnames niet plaats konden vinden. "De special is dus niet beschikbaar als streamingdienst HBO Max gelanceerd wordt," schrijft men. De special had opgenomen moeten worden op de oorspronkelijke set van de serie op de Warner Bros. Studio in Burbank.

Lees ook: 'Friends' krijgt na vele tegenslagen toch een reünie!

De special had moeten draaien om de zes vrienden die centraal stonden in de serie, die het over vroeger zouden hebben. Helaas moeten we voorlopig nog even wachten tot de speciale aflevering er komt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen