Live-action 'Cowboy Bebop' van Netflix wordt dieper dan de anime

De opnames van het eerste seizoen werden door de coronacrisis onlangs stilgelegd.

Zilko Tarici, 20-04-2020 11:23

De live-action versie van anime-serie Cowboy Bebop, die gemaakt wordt voor Netflix, heeft tot nu toe met de nodige tegenslagen te kampen gehad.
De serie werd medio 2017 al aangekondigd, maar het duurde even voordat de cast was samengesteld. Uiteindelijk werd besloten dat de hoofdpersonages gespeeld zullen worden door John Cho, Mustafa Shakir, Daniella Pineda, Elena Satine en Alex Hassell.

Lees ook: Acteur John Cho gewond: 'Cowboy Bebop' van Netflix flink vertraagd

Toen de opnames uiteindelijk begonnen in oktober 2019, blesseerde Cho al snel zijn knie op de set. De opnames moesten daardoor een half jaar worden stilgelegd. In maart dit jaar konden de opnames eindelijk worden hervat, maar toen kwam de coronacrisis om de hoek kijken.

Makers blijven positief
Maar zelfs met al deze tegenslagen, heeft uitvoerend producent Jeff Pinkner afgelopen week laten weten dat hij nu al werkt aan een tweede seizoen van de serie. Tijdens een interview met de Observer zei hij daarnaast het volgende over de vooruitgang van het project:

"Ik vind het geweldig dat we deze iconische anime tot leven mogen brengen. De acteurs die we hebben ingehuurd zijn spectaculair. We hebben een geweldige wereld vormgegeven in Nieuw-Zeeland. Hopelijk kunnen we de opnames snel hervatten.

Omdat we afleveringen van elk een uur hebben, geeft het ons de kans om het bronmateriaal verder uit te diepen. Zo kunnen we hopelijk een heel nieuw publiek betrekken bij de wereld van Cowboy Bebop en het fantastische werk van Yoko Kanno."


Het is momenteel nog onduidelijk wanneer de opnames van Cowboy Bebop hervat zullen worden.

Lees ook: Netflix vindt sterren voor 'Cowboy Bebop'!

Bron: Observer

Lees meer over: Cowboy Bebop, John Cho, Netflix, Alex Hassell, Daniella Pineda, Mustafa Shakir

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam