Netflix lanceert nieuwe ijzingwekkende trailer 'Into the Night'

Netflix lanceert nieuwe trailer 'Into the Night'

De lancering van de eerste Belgische Netflix-original is nog maar een paar dagen van ons verwijderd...

Geoffrey Ketels, 28 april 2020 om 11:22

De verwachtingen rond de lancering van de eerste Netflix-original van Belgische bodem zijn hooggespannen... en Netflix doet daar duidelijk graag nog een schepje bovenop!
Into the Night vertelt het bizarre verhaal van een zon die plots iedereen doodt. Het plan van een bescheiden groepje mensen? Met een vliegtuig naar het westen vliegen om op die manier de dodelijke invloed van de zon te ontlopen. Dat blijkt echter niet zonder slag of stoot te kunnen gebeuren.

Lees ook: Eerste Belgische Netflix-serie 'Into The Night' binnenkort te streamen!

Race tegen de tijd
De dodelijke invloed van de zon zorgt er voor dat de groep begint aan een ijzingwekkende race tegen de tijd. Men mag immers niet worden blootgesteld aan de zonnestralen. Het lijkt er echter naar uit te zien dat ze niet alleen maar moeten zien te overleven van de zon, maar ook van elkaar. Het belooft alvast een spannende serie te worden! Dit wordt nog eens extra in de verf gezet door de nieuwe trailer die Netflix heeft gelanceerd.

Ben jij ook wel benieuwd naar wat Into the Night precies zal te bieden hebben? Bekijk dan zeker eens de onderstaande trailer. Voor de lancering van het eerste seizoen is het nog even afwachten tot 1 mei.


Lees meer over: Into the Night, serie, Netflix

Populair nieuws