Disney+ kondigt naast een nieuwe 'Star Wars'-film ook een nieuwe serie aan!

Star Wars wordt groot op Disney+ nu er wéér een Star Wars-serie is aangekondigd.

Bram de Groot, 04-05-2020 19:07

Naast dat Disney en Lucasfilm de Star Wars-film van Thor: Ragnarok-regisseur Taika Waititi officieel aankondigde, is ook onthuld dat er een vierde Star Wars-serie in ontwikkeling is voor Disney+.
Leslye Headland wordt de schrijver, producent en showrunner van deze nieuwe show. Zij is onder meer bekend van de succesvolle Netflix-serie Russian Doll en de film Sleeping with Other People. Waar de serie exact over gaat is nog onbekend.


Rond een vrouwelijk personage
De onthulling is onderdeel van "Celebrating May the 4th in a Galaxy Far, Far Away" en naar verluidt zou de serie draaien rond een vrouwelijk personage. Eerder was er het gerucht dat Doctor Aphra een eigen serie zou krijgen, dus wie weet.

Deze nieuwe serie is de vierde Star Wars-serie voor Disney+. Naast The Mandalorian, waarvan dit jaar het tweede seizoen verschijnt, wordt er ook gewerkt aan een prequelserie rond Cassian Andor uit de film Rogue One: A Star Wars Story en een serie rond Obi-Wan Kenobi. De laatste speelt zich af tussen de films Revenge of the Sith en A New Hope.

Bron: Star Wars

Lees meer over: Star Wars, Disney, Russian Doll, Leslye Headland, The Mandalorian, Cassian Andor, Obi Wan Kenobi

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix