Grote verrassing in 'Stranger Things' op komst

Grote verrassing in 'Stranger Things' op komst

Seizoen 4 van Stranger Things gaat een grote verrassing brengen rond een belangrijk personage.

Bram de Groot, 5 mei 2020 om 13:32

Op 4 juli 2019 verscheen het derde seizoen van de succesvolle Netflix-serie Stranger Things. Het lijkt erop dat we misschien wel tot eind 2021 moeten wachten op seizoen 4, door de impact van de coronacrisis.
Nu is er toch weer een klein tipje van de sluier opgelicht. In het nieuwe seizoen krijgen we namelijk een grote onthulling te zien rond het personage Jim Hopper van acteur David Harbour. Tijdens het recente (pre-corona) Liverpool Comic Con ging Harbour in op het verhaal achter zijn personage.

"Er zijn dingen [...] waarop we geen antwoord geven, en dat zou betekenen dat we slechte schrijvers hebben. En The Duffer Brothers zijn erg goede schrijvers. Dus ik weet heel goed dat in seizoen 4 we een grote... enorme onthulling zullen geven over het achtergrondverhaal van Hopper."

Lees ook: 4 superspannende horror-series die je nu op Netflix kunt kijken

Achtergrondverhaal Hopper
In seizoen 2 wordt duidelijk dat Hopper een rijke geschiedenis heeft. Zo vindt Eleven (Millie Bobby Brown) dozen met daarop de tekst "New York" en "Vietnam". Dit is iets waar we waarschijnlijk meer over gaan horen.

Lees ook: 'Stranger Things' van Netflix is straks enger dan ooit

Daarnaast krijgen we vast meer te horen over zijn overleden dochter Sara (Elle Graham). Ook zal duidelijk zijn wat er met Hopper aan de hand is nu hij in een Russisch werkkamp is.


Bron: Comicbook.com

Lees meer over: Stranger Things, Seizoen 4, Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Brown

Populair nieuws