search
Premièredatum 'The Twilight Zone' seizoen 2 onthuld!
Series / Nieuws

Premièredatum 'The Twilight Zone' seizoen 2 onthuld!

Jordan Peele presenteert zeer spoedig een reeks nieuwe verhalen uit de schemerige wereld van The Twilight Zone.

CBS ALl Access heeft een eerste teaser vrijgegeven van het tweede seizoen van de door Jordan Peele gepresenteerde reboot van The Twilight Zone, maar verwijderde deze net zo snel van YouTube. Oplettende kijkers hebben in elk geval gespot dat de eerste aflevering op 25 juni a.s. wordt uitgezonden.

Lees ook: Jordan Peele's 'Twilight Zone'-reboot nu al goed voor een tweede seizoen

De oorspronkelijke serie bracht kijkers naar een andere dimensie, waarin allerlei vreemde verhalen de revue passeerden. De creatie van Rod Serling werd tussen 1959 en 1964 uitgezonden door CBS en exploreerde de verschillende aspecten van de mensheid in al hun hoopvolle en gruwelijke glorie.

De cast van het tweede seizoen bestaat uit namen als Morena Baccarin, Ethan Embyr, Daniel Sunjata, Jenna Elfman, Abbie Hern, Sophia Macy, Tony Hale en Jimmi Simpson.

Lees ook: Chris O'Dowd scoort rol in nieuwe 'Twilight Zone'

Peele produceert
De nieuwe Twilight Zone is een productie van CBS Television Studios, Monkeypaw Productiosn en Genre Films. Jordan Peele (regisseur van Us en Get Out produceert samen met Simon Kinberg en Marco Ramirez. Uitvoerend producenten zijn Win Rosenfeld en Audrey Chon.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen