search
Bizar 'Tiger King'-nieuws: Carole Baskin krijgt de Zoo van Joe Exotic in handen!
Series / Nieuws

Bizar 'Tiger King'-nieuws: Carole Baskin krijgt de Zoo van Joe Exotic in handen!

De rechter heeft besloten dat de fameuze dierentuin van Joe Exotic nu in handen komt van Carole Baskin.

En weer is er een bizarre plotwending in de vreemde geschiedenis van Tiger King! Carole Baskin gaat namelijk de voormalige dierentuin van de opgesloten Joe Exotic runnen.

Het is alweer een tijdje geleden dat we wat hoorden van de immens populaire documentaireserie Tiger King. Met de bizarre gebeurtenissen in de serie, zoals spionage, moord verdenkingen en huurmoordenaars, was het een paar maanden geleden de serie waar iedereen het over had.

Lees ook: Gaat Tara Reid in de huid van Carole Baskin ('Tiger King') kruipen?

Nieuwe aflevering
In de serie was te zien dat Baskin de dierentuin van de extravagante Joe Exotic probeerde te sluiten vanwege het leed van de tijgers die hier leefden. Nu is Baskin daarin geslaagd, doordat ze via een gerechtelijke uitspraak de hele dierentuin over mag nemen, aldus CNN.

De huidige eigenaar Jeff Lowe, verwachtte de uitspraak en gaat er mee akkoord. Lowe probeert elders in Oklahoma een nieuwe dierentuin op te starten. Op het moment is er een nieuwe aflevering van Tiger King in de maak, waarin gekeken wordt naar de aanval van een tijger tijdens een Las Vegas-optreden van Siegfried en Roy.

Deze nieuwe gebeurtenissen vragen opnieuw om nog meer afleveringen van Tiger King.

Lees ook: Brute aanval tijgershow Siegfried & Roy onderwerp van 'Tiger King'-vervolg?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen