search
Fan opgelet: 'Lucifer' krijgt een extra seizoen!
Series / Nieuws

Fan opgelet: 'Lucifer' krijgt een extra seizoen!

Het leek klaar met het vijfde seizoen, maar nu is het zesde officieel aangekondigd.

Het zesde seizoen van Lucifer is nu officieel aangekondigd. De populaire serie krijgt nog één extra reeks en dan is het echt voorbij. Dat meldt Netflix vandaag op Twitter.

Dit keer wordt het echt de laatste revival van de serie. Die zou eigenlijk al bij het derde seizoen eindigen. Maar Fox kon de rechten verkopen aan Netflix, dat er vervolgens meteen twee seizoenen bij bestelde. Het vijfde gaat binnenkort al van start met de eerste acht afleveringen (gevolgd door nog eens acht). En daarna komt er nog een zesde seizoen.

Lees ook: 'Lucifer'-startdatum onthuld door Netflix!

Lucifer
De serie volgt Lucifer Morningstar, de machtige engel die uit de hemel geworpen werd vanwege verraad. Als de duivel raakt hij verveeld, na eeuwen en millennia als heerser van de hel geregeerd te hebben. Hij laat zijn troon vallen en verlaat zijn koninkrijk voor Los Angeles, waar hij de nachtclub Lux begint.

Lees ook: 'Lucifer'-maker zegt sorry voor uitstel

Maar Lucifer raakt al snel betrokken bij een moordzaak, en ontmoet zo detective Chloe Decker. Vervolgens mag hij bizar genoeg aan de slag voor de LAPD en lost hij allerlei bovennatuurlijke zaken op.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen