search
Netflix-sitcom '#BlackAF' krijgt een tweede seizoen
Series / Nieuws

Netflix-sitcom '#BlackAF' krijgt een tweede seizoen

Een tweede seizoen van '#BlackAF' is pas het begin van de samenwerking tussen Barris en Netflix.

Kenya Barris mag een tweede seizoen van zijn sitcom voor Netflix gaan maken. Hoewel critici de serie niet erg hoog hadden zitten ziet Netflix dus wel een toekomst in de serie.

Het goede nieuws komt twee maanden nadat de serie op Netflix is verschenen. De serie speelt zich af rond een gefictionaliseerde versie van Kenya Barris zelf. #BlackAF gaat over ras, cultuur, relaties en het eerlijk opvoeden van kinderen.

Lees ook: Trailer van nieuwe Netflix Original sitcom '#blackAF'

Vervolg Black-ish?
Kenya Barris, maker van de populaire serie Black-ish, heeft een enorme deal met Netflix gemaakt. #BlackAF is pas de eerste serie die hij voor het platform heeft gemaakt. Het is dus goed nieuws voor Barris en Netflix dat deze succesvol genoeg is gebleken voor een tweede seizoen.

Andere plannen die Barris voor Netflix heeft liggen zijn een spin-off en een sequel van Black-ish genaamd Grown-ish en Mixed-ish. Daarnaast is hij van plan om een musical met Pharrell Williams te gaan maken en een geanimeerde show samen met Kid Cudi te gaan produceren. Het belooft kortom een vruchtbare samenwerking tussen Barris en Netflix te gaan worden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen