Deze series verschenen de afgelopen week nieuw op Netflix

Netflix voegde deze week weer een behoorlijke hoeveelheid nieuwe content toe aan haar streamingdienst...

Geoffrey Ketels, 06-07-2020 14:24

Ook de voorbije week lanceerde Netflix weer heel wat nieuwe series en seizoenen. Wij zetten ze in dit nieuwsbericht graag even voor je op een rijtje!
1.) Unsolved Mysteries (seizoen 1)
Op 1 juli 2020 verscheen een nieuw seizoen op streamingdienst Netflix van de eerder reeds uitgezonden serie Unsolved Mysteries. Het nieuwe seizoen telt 6 gloednieuwe afleveringen waarin er wordt getracht om onopgeloste zaken alsnog te kunnen oplossen. Dit uiteraard deels met de hulp van de kijkers. Eén van de nieuwe zaken is deze van Patrice Endres. Toen de vrouw plots uit haar kapsalon verdween was ze 38 jaar. De vrouw werd nooit meer teruggevonden en liet op die manier haar tienerzoon Pristal alleen achter.


2.) Warrior Nun (seizoen 1)
Op donderdag 2 juli 2020 verscheen op Netflix de gloednieuwe, spannende serie Warrior Nun. In de reeks volgen we onder meer Ava welke wakker wordt in een lijkenhuis. Dan komt ze er achter dat ze over speciale krachten beschikt en daardoor de uitverkoren aureool-drager is van een geheime sekte. Samen met een aantal nonnen gaat ze de strijd aan met allerhande demonen.


3.) Cable Girls (seizoen 5B)
Eerder dit jaar, meer bepaald in februari verschenen de eerste afleveringen van het laatste seizoen van de Spaanse serie Las Chicas del Cable. Vanaf vrijdag 3 juli zijn ook de laatste afleveringen op streamingdienst Netflix te bekijken. Met deze laatste afleveringen komt er een einde aan alweer een succesvolle Spaanse serie die door Netflix de wereld werd ingestuurd.

4.) Over Water (seizoen 2)
Het eerste seizoen van Over Water verscheen eigenlijk nog maar net of het tweede staat ook al op Netflix. Het tweede seizoen van deze serie is te bekijken op Netflix vanaf vrijdag 3 juli 2020. Ook in het tweede seizoen volgen we terug het doen en laten van John Beckers, maar ook andere personages zoals bijvoorbeeld Ella en Barry zijn terug van de partij!


5.) Gotham (seizoen 5)
In België was het vijfde seizoen van Gotham blijkbaar reeds enige tijd op Netflix te bekijken, maar voor Nederlandse kijkers was het wachten tot woensdag 1 juli. Ook zij kunnen nu dus de 12 afleveringen van het vijfde seizoen bekijken op 's werelds populairste streamingdienst.


Buiten de bovenstaande series zijn deze week ook nog de volgende toegevoegd aan het aanbod van Netflix:

- Chico Bon Bon (seizoen 2)
- Say I Do (seizoen 1)
- Mystic Pop-Up Bar (seizoen 1)
- JU-ON: Origins (seizoen 1)
- The Baby-Sitters Club (seizoen 1)
- Southern Survival (seizoen 1)

Lees meer over: Netflix, serie, series, Unsolved Mysteries, Gotham

Populair nieuws