Populaire game 'Metal Gear Solid' wordt mogelijk een serie

Regisseur Jordan Vogt-Roberts werkt ondertussen ook nog aan de filmversie van de game-franchise.

Zilko Tarici, 06-07-2020 14:23

Regisseur Jordan Vogt-Roberts (Kong: Skull Island, The Kings of Summer) sprak onlangs nog over de uitdagingen waarmee hij te kampen heeft om Metal Gear Solid naar het witte doek te brengen. Tijdens een interview op Twitch TV liet de regisseur nu weten dat hij nu niet alleen aan een film, maar ook een animatieserie denkt.
Vogt-Roberts zei er het volgende over:

"Ik probeer een animatieserie te maken waarin we David Hayter (de stem van Solid Snake) en de rest van de originele stemmencast terugbrengen. Die serie wil ik tegelijkertijd met de Metal Gear-film maken."

Hayter heeft de stem van Solid Snake ruim 10 jaar geleden voor het laatst ingesproken in Metal Gear Solid: Peace Walker. In Metal Gear Solid 4: The Phantom Pain werd hij vervangen door Kiefer Sutherland.

Nog steeds hoop op filmversie
Hoe de animatieserie van Metal Gear Solid gelinkt zal worden aan de Metal Gear-film is nog onduidelijk, maar Vogt-Roberts moet sowieso eerst het groene licht krijgen voor de film. Hij heeft de hoop echter nog niet opgegeven:

"Ik werk al zes jaar aan die film en vecht er elke dag voor om de game op de juiste manier naar film te vertalen. Dit is mijn kindje. Ik werk er keihard aan en wil er een punk-rock film van maken die eer betoont aan alles wat Hideo Kojima liet zien in de games.

Het is moeilijk om een film gemaakt te krijgen in Hollywood. Zeker als het gaat om een complex project als Metal Gear. Daarom doe ik er alles aan om de film te kunnen maken voor een budget waarmee ik alle bizarre shit waar Metal Gear om bekend staat in de film te verwerken."

Bron: Twitch TV

Lees meer over: Metal Gear Solid, Jordan Vogt Roberts, David Hayter, Kong Skull Island, Kiefer Sutherland

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix