'Chilling Adventures of Sabrina'-fans starten petitie

Chilling Adventures of Sabrina toch terug?

Ze hopen dat een petitie op Netflix ervoor kan zorgen dat de serie terug keert.

Jim Pedd, 15 juli 2020 om 07:04

Vorige week had Netflix ontzettend slecht nieuws voor fans van Chilling Adventures of Sabrina. De serie wordt al na twee seizoenen en vier delen stopgezet. En dus is het vijfde seizoen dat de langverwachte crossover met Riverdale zou brengen, gecancelled.
Nu hebben fans op sociale media een petitie gelanceerd op de serie terug te brengen. En die petitie doet het echt heel erg goed. Wie weet trekt Netflix zich iets aan van de tienduizenden mensen die hebben getekend.

Lees ook: Vijfde deel 'Chilling Adventures of Sabrina' was geweldig

Petitie op Change
Er is een petitie gestart op de site Change.org. “Chilling Adventures of Sabrina is een uiterst populaire serie op de streamingdienst Netflix. Op 8 juli 2020 werd aangekondigd dat de serie na het vierde seizoen eindigt. Wij hebben een petitie gestart om hem terug te brengen voor een vijfde seizoen. De serie is enorm geliefd onder fans en wij hopen dat deze petitie de serie terug kan brengen.”

Lees ook: Fans 'Chilling Adventures of Sabrina' zijn woedend

Vrij snel na de lancering hadden al 12.000 mensen getekend en op dit moment is dat aantal al veel hoger. Op moment van schrijven ging de petitie al hard richting de 150.000 handtekeningen.

Ook tekenen? Surf dan naar Change.org


Lees meer over: Chilling Adventures of Sabrina, Netflix

Populair nieuws