search
Nieuw op Netflix: 'Suits' seizoen 8A
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Suits' seizoen 8A

De eerste tien afleveringen van het achtste seizoen van 'Suits' zijn vanaf nu te bekijken op Netflix...

Geoffrey Ketels
Fans van de serie Suits hebben er even op moeten wachten, maar het eerste deel van het achtste seizoen is vanaf vandaag op de streamingdienst te bekijken.

Het achtste seizoen van de serie Suits bestaat uit in totaal 16 afleveringen. Net als het voorgaande seizoen zal ze echter in twee delen op de streamingdienst Netflix verschijnen. De eerste 10 afleveringen zijn vanaf vandaag reeds te bekijken, maar de overige 6 volgen pas later.

Lees ook: Dit was de zeer opvallende bijnaam van Meghan Markle in 'Suits'

Afscheid
Het zevende seizoen van Suits betekende ook het afscheid van twee belangrijke hoofdrolspelers. Zowel Patrick J. Adams als Meghan Markle verlieten de reeks. Van Patrick J. Adams is bekend dat hij terug zijn opwachting zal maken in het negende seizoen. Om voor de hand liggende redenen geldt dat niet voor Meghan Markle.

Ben jij een fan van de serie Suits en heb je al veel te lang moeten wachten op nieuwe afleveringen? Dan komt daar nu gelukkig een einde aan. De eerste 10 afleveringen van het achtste seizoen zijn dan ook vanaf nu op Netflix te bekijken. Wil je eerst nog even een voorsmaakje? Bekijk dan zeker even de first look die hieronder is terug te vinden.



Lees ook: En nu is 'Suits' écht klaar! [Blu-ray]
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen