search
'The Mandalorian' seizoen 2: Dit moet je weten
Series / Featured

'The Mandalorian' seizoen 2: Dit moet je weten

We weten gelukkig al het een en ander over het langverwachte tweede seizoen!

Nog voordat de eerste reeks te zien was, mocht Jon Favreau al aan de slag met het tweede seizoen van The Mandalorian. Doordat hij er zo snel mee mocht beginnen, gaan er ook al een hele tijd berichten over rond.

Vandaag vertellen we je alles wat je moet weten over het tweede seizoen van The Mandalorian.

Lees ook: 'The Mandalorian' brengt knallende actie in tweede seizoen

Wanneer te zien?
De opnames van het tweede seizoen van The Mandalorian gingen al in november 2019 van start. Die werden in maart 2020 afgerond. En dat is goed nieuws, want het betekent dat de coronacrisis de opnames in elk geval niet heeft stilgelegd.

Lees ook: 'The Mandalorian' geeft prachtige muziekvideo vrij

Daarom weten we ook van de nieuwe CEO van Disney, Bob Chapek, dat de serie daar geen last van heeft. Er zijn "geen vertragingen" en het tweede seizoen gaat gewoon van start in oktober 2020. Er wordt daarnaast gewerkt aan het derde seizoen dat volgend jaar ergens te zien moet zijn.

Wie keren terug?
Natuurlijk keren er heel wat castleden terug. Pedro Pascal is weer te zien als de Mandalorian en zal ditmaal vaker zelf de helm dragen. Verder is Gina Carano weer terug als Cara Dune, Werner Herzog als The Client en Nick Nolte als Kuiil.

Lees ook: Star Wars serie 'The Mandalorian' vindt nog een regisseur

Ook zal acteur Giancarlo Esposito weer te zien zijn als Moff Gideon. Hij heeft het natuurlijk nog altijd voorzien op Baby Yoda en heeft nu het Darksaber om te gebruiken in zijn strijd.

Het verhaal
Er zijn nog heel wat verhaallijnen niet afgerond aan het einde van de eerste reeks. Zo weten we nog steeds niet wie The Client eigenlijk is. En dan is er nog de identiteit van Baby Yoda, die wel een naam heeft maar die we nog niet gehoord hebben. Bovendien weten we niet tot welke soort hij nou echt behoort en wat zijn oorsprong precies is.

Lees ook: Hoe de Dark Saber in 'The Mandalorian' kwam

Dan zijn er nog de Mandalorians die we meer zullen zien. Bovendien gaat Boba Fett terugkeren in dit seizoen, nadat hij in de film Return of the Jedi dood leek te gaan. En we zullen fanfavoriet Ahsoka Tano te zien krijgen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen