'Riverdale'-actrice verwacht eerste kindje

'Riverdale'-actrice verwacht eerste kindje

De actrice heeft het nieuws zelf bekend gemaakt via social media...

Door redactie, 27 juli 2020 om 18:57

Actrice Vanessa Morgan, in het bijzonder bekend van de serie Riverdale is zwanger! De actrice verwacht haar eerste kindje in januari.
Het was Morgan zelf die via Instagram enkele filmpjes evenals een tekst de wereld instuurde die het blijde nieuws bekend maakte. De verschillende video's maken duidelijk dat ze samen met haar echtgenoot Michael Kopech een kindje verwacht.

Lees ook: Opvallend: Deze 'Riverdale'-actrice verlaat de serie dan tóch niet!

Twijfels
In de tekst die Morgan op Instagram plaatste staat onder meer het volgende te lezen; "Ik had toch de nodige twijfels over het feit of ik dit deel van mijn leven wel of niet geheim zou moeten houden. Ik ben er mij echter van bewust dat mensen uiteindelijk toch foto's zouden zien verschijnen van mijn buik. Ik wilde dan ook toch liever dat jullie het nieuws van mij zelf zouden horen. Ik ben bijzonder blij om bekend te kunnen maken dat ik in januari moet bevallen van een kleine jongen."

Vorige maand kwam de actrice ook al in het nieuws toen ze een schop uitdeelde richting de schrijvers van de serie Riverdale. Toen verklaarde ze zonder meer via Twitter dat ze het zat is dat zwarte mensen steeds op een negatieve manier worden neergezet in series en films.

Lees ook: Riverdale-acteurs valselijk beschuldigd van seksueel misbruik

Lees meer over: Riverdale, serie, series, Netflix

Populair nieuws