Gerucht: 'Narcos Mexico' krijgt derde seizoen

Gerucht: 'Narcos Mexico' krijgt derde seizoen

Netflix zou de serie een derde seizoen hebben gegund, dat in de jaren negentig gesitueerd is.

Jim Pedd, 28 juli 2020 om 07:11

Mogelijk heeft Netflix goed nieuws voor fans van Narcos Mexico. De serie krijgt een derde seizoen. Dat is althans het verhaal van SpoilerTV, dat stelt dat de opnames al begonnen waren maar stil kwamen te liggen als gevolg van corona. Daarmee haalt de opvolger van Narcos het origineel bij.
De serie debuteerde in 2018 op Netflix en draait om de illegale drugshandel in Mexico. Specifiek krijgen we de opkomst van de drugshandel in het land tijdens de hedendaagse War on Drugs te zien. Er ontstaan grote spanningen tussen de verschillende kartels, als gevolg van persoonlijke en financiële conflicten en de regeringstroepen die achter hen aan zitten.

Lees ook: 'Narcos: Mexico' seizoen 3: Dit moet je weten

Derde reeks
Er komt dus een derde reeks van deze supersuccesvolle serie die volgt op Narcos. Die serie draaide om de opkomst en ondergang van een van de meest notoire drugscriminelen ooit: Pablo Escobar en hoe die langzaam de wereldheerschappij over de cocaïnehandel in handen wist te krijgen.

Lees ook: Nieuw op Netflix: 'Narcos: Mexico' seizoen 2

Het nieuwe seizoen gaat vermoedelijk draaien om de jaren negentig en hoe het moorden pas echt begint in Mexico. Dat komt doordat Felix Gallardo, die alle drugsdealers bij elkaar hield, weg viel.

Bron: spoilertv

Lees meer over: Narcos Mexico, Netflix

Populair nieuws