search
'NCIS: Los Angeles' - LL Cool J en Chris O'Donnell als 'Field Agents' [Dvd]
Series / Blu-ray Review

'NCIS: Los Angeles' - LL Cool J en Chris O'Donnell als 'Field Agents' [Dvd]

Chris O'Donnell en LL Cool J zijn de gezicht van deze succesvolle NCIS-spinoff.

Bedenker: Shane Brennan | Cast: Chris O'Donnell (G. Callen), Daniela Ruah (Kensi Blye), LL Cool J (Sam Hanna), Daniela Ruah (Kensi Blye) e.a. | Uitzending serie: 2009 - heden | Tv-zenders: CBS | SBS

Een van de succesvolste politiereeksen op de Amerikaanse televisie is NCIS, en uiteraard de spin-offs. De eerste spin-off is NCIS: Los Angeles en deze heeft het elfde seizoen alweer achter de rug. De kijkcijfers zijn nog steeds sterk met circa gemiddeld 10 miljoen per aflevering. In 2012 was dat nog ruim 17 miljoen.

Onlangs gaf Universal Pictures seizoen 10 uit op Dvd, met de nodige extra's. Hieronder een sneak peek voor S10 en daarna de synopsis.In seizoen 10 komen grote uitdagingen en nog grotere risico's op het team van de helden in LA af wanneer Kensi Blye en Marty Deeks in het huwelijksbootje stappen. Het technologische talent Eric en Nell staan stil bij een belangrijke keuze over hun carrières. Tegelijkertijd komt Hetty's mysterieuze verdwijning plots tot een einde. Ook moet het team alles op alles zetten om een Saudische prins te beschermen die het doelwit is geworden van een kwaadaardig kartel, en werken ze samen met de FBI om een actieve terroristische groep te traceren en op te pakken.Uitgave: NCIS: Los Angeles - Seizoen 10 | Aantal discs 6 x Dvd | Afleveringen: 24 x ca. 43 minuten | Beeld: 16 x 9 (1.78 : 1) | Geluid: Engels Dolby Digital 5.1 | Ondertitels: Nederlands | EAN: 5053083200688 | Release: juli 2020 | Met dank aan: Universal Pictures

De zes schijven van deze Dvd-uitgave van het tiende seizoen van NCIS: Los Angeles zitten vastgeklikt in een doorzichtige Dvd-keepcase. In de hoes staan per disc de titels en synopsissen van de afzonderlijke 24 afleveringen aangegeven. Ook staat duidelijk vermeld waar welk bonusmateriaal is terug te vinden.

Beeld en geluid
Op iedere disc staan vier afleveringen en deze laten een gemiddelde weergave zien met verder prima kleuren en een redelijk detailweergave. De scherpte had zeker beter gekund, zelfs voor een Dvd-weergave.

Het geluid komt via een standaard Dolby Digital 5.1 door de speakers. De basic muziek komt via James S. Levine die ook mocht meewerken aan series als American Horror Story, Major Crimes en The Last Ship.

Bonusmateriaal
Op de schijven staan verschillende featurettes. Zo kun je kijken naar het uitgebreide Hang Ten: A Look at Season 10 of NCIS: Los Angeles waarin het seizoen nog eens wordt nabesproken met de cast en crew. Kortere video's gaan over de bruiloft van Kensi en Deeks (From This Day Forward), de personages in de show (The Revolving Door en Admiring Our Heroes). De fans checkt ook een kleine vijf minuten aan verwijderde scènes.

Lees ook: Beelden 250e aflevering 'NCIS: Los Angeles'!

Seizoen 12 aangekondigd
Het elfde seizoen werd op 26 april 2020 afgerond. Dit seizoen bevatte 22 afleveringen. Het seizoen dook voor het eerst onder de gemiddeld 10 miljoen kijkers per aflevering. Toch is het twaalfde seizoen aangekondigd. Gezien de coronacrisis is nog onduidelijk wanneer het seizoen debuteert. Normaal gesproken is dat in september. Hieronder sneak peeks voor seizoen 11.

[video_embed]EiOmKyjhp6c[/video_embed]
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen