search
Michael Shannon en Nicole Kidman spelen hoofdrollen in 'Nine Perfect Strangers'
Series / Nieuws

Michael Shannon en Nicole Kidman spelen hoofdrollen in 'Nine Perfect Strangers'

Ook Melissa McCarthy en Luke Evans maken hun opwachting in de veelbelovende miniserie.

Deadline weet vandaag te melden dat de Oscar genomineerde Michael Shannon (The Shape of Water, Man of Steel) heeft getekend voor een van de hoofdrollen in Hulu-miniserie Nine Perfect Strangers. De 45-jarige acteur zal de rol spelen van Napoleon, een man wiens pasgeboren tweeling is overleden.

Shannon zal in de serie te zien zijn naast Nicole Kidman, Melissa McCarthy, Luke Evans, Many Jacinto, Melvin Gregg, Samara Weaving en Tiffany Boone. Geen misselijke cast dus!

Nine Perfect Strangers is gebaseerd op het meest recente (en gelijknamige) boek van auteur Liane Moriarty. Het verhaal speelt zich af in een wellness-resort dat heling en verandering belooft aan negen extreem gestresste stadsbewoners die hulp nodig hebben. Het resort staat onder leiding van Masha (Kidman), een vrouw die belooft hen te helen, maar ook andere motieven heeft.

Van Little Lies naar Perfect Strangers
De betrokkenheid van Kidman is niet zo vreemd, als je bedenkt dat haar productiemaatschappij Blossom Films de serie maakt. Blossom was ook verantwoordelijk voor HBO-serie Big Little Lies, waarin Kidman een van de hoofdrollen speelde. Uitvoerende producenten van Nine Perfect Strangers zijn Kidman, per Sari, Steve Hutensky en Casey Haver.

Nine Perfect Strangers wordt ergens in 2021 verwacht op Hulu.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen