'The Flash' krijgt forse tegenslag te verwerken

'The Flash' krijgt forse tegenslag te verwerken

Het zevende seizoen wordt voorlopig niet opgenomen vanwege een belangrijk dispuut onder de crew.

Jim Pedd, 10 augustus 2020 om 07:03

Filmproducties mogen weer van start in Canada, maar onder belangrijke voorwaarden. Dat geldt dus ook voor de serie The Flash, dat voor een groot deel opgenomen wordt in de Canadese stad Vancouver. En precies dat zorgt voor een belangrijk probleem.
Een van de voorwaarden voor de opnames, is dat de crew elke week getest wordt op het coronavirus. Maar daar wil de crew niet aan. Het aantal gevallen is namelijk relatief laag in de Canadese stad en dus vindt een significant deel van de lokale crew het onnodig.

Lees ook: 'The Flash' krijgt gigatwist in zevende seizoen

Wat nu dan?
Dat de crew er niet aan wil, zorgt voor een probleem, want de opnames mogen daardoor niet hervat worden op dit moment. En dus gebeurt er niets aan de best bekeken serie in het Arrowverse van televisiezender The CW. Het probleem ligt overigens vooral ook bij die zender, want die maakt deel uit van de vakvereniging in Hollywood.

Lees ook: Heel mooi nieuws voor fans 'The Flash'

De lokale crewleden van de filmproductie zien het echter niet zitten om te voldoen aan de strenge Amerikaanse regels en tot dat dispuut is opgelost, mag er geen camera draaien. De kans lijkt hiermee kleiner te worden dat de geplande uitzenddatum van januari 2021 gehaald wordt van het zevende seizoen.

Bron: Screenrant

Lees meer over: The Flash, The CW, opnames, coronavirus

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws