'Friends'-reünie krijgt weer een fikse tegenslag te verwerken

'Friends'-reünie krijgt weer een fikse tegenslag

Dacht je dat de reünie snel te zien zou zijn? Of had je dat gehoopt? Helaas hebben we dan slecht nieuws.

Jim Pedd, 10 augustus 2020 om 09:14

Het idee was lang om tegelijk met streamingdienst HBO Max ook de Friends-reünie online te zetten. Een mooi verkoopargument voor de streamingdienst, die relatief duur is maar wel bestaat uit heel wat topseries en -films van HBO en WarnerMedia.
Het coronavirus maakte het echter niet mogelijk om de special op verantwoorde wijze op te nemen. En dus werd die al meermaals uitgesteld. Nu weer en ditmaal zelfs zonder nieuwe datum. Hoewel de special er zeker zal gaan komen, hoef je er voorlopig niet op te rekenen.

Lees ook: 'Friends'-reünie wordt niet wat je had verwacht

Friends-reünie
Een hele tijd was de komedieserie, die tot 2004 liep, op Netflix te zien. Daar bleek het een van de populairste series ooit te zijn. Niet gek, gezien de aantrekkingskracht van de show. En dus werd besloten door de hoge bazen van HBO en WarnerMedia om te proberen een special met alle castleden te regelen.

Lees ook: 'Friends'-makers hebben hier echt spijt van

Eerder dit jaar bleek dat die pogingen succesvol waren geweest. Maar de special laat lang op zich wachten. Bovendien wordt het geen gewone aflevering, maar echt een reünie van de castleden, die gezamenlijk kijken naar hoe het was toen ze aan de serie meewerkten. Misschien vertellen ze iets over hoe het leven nu is voor hun personages, maar veel zal het niet zijn.

Lees meer over: Friends, HBO Max, Reunie, special

Informatie over de serie: Friends

Populair nieuws