'The Witcher: Blood Origin' moet deze vragen beantwoorden

Er zijn nog heel wat mysteries die The Witcher niet opgelost heeft en waar we wel antwoorden op willen!

Jim Pedd, 15-08-2020 13:14

Netflix kondigde recent aan dat er weer een nieuwe serie zou komen rond The Witcher. Ditmaal gaat het om een prequel, Blood Origin genaamd, die ons de eerste Witcher moet laten zien.
Er werden in de serie van Netflix heel wat vragen opgeworpen die uiteindelijk niet beantwoord zijn. Maar deze prequel moet een deel daarvan wel gaan oplossen. Zo gaan we meer leren over de geschiedenis van The Continent, zoals de Elders die het continent bewoonden 1.200 jaar voordat de serie begint.

Lees ook: Hoe Geralt toch in 'The Witcher: Blood Origins' kan zitten

Een aantal vragen
Er zijn dus een aantal vragen die beantwoord moeten worden. Daarmee moet de serie als het goed is diep in de mythologie van schrijver Andrzej Sapkowski duiken en ons meer vertellen.

Lees ook: Hier gaat 'The Witcher: Blood Origins' over

Hieronder een greep uit de vragen die we graag beantwoord zien:
Waar komen de Witchers vandaan? We weten eigenlijk bijna niets over de Witchers, behalve dat hun ontstaan gekoppeld is aan genetische experimenten. Welk proces moeten ze doorstaan om hun krachten te krijgen?
Wie was de eerste Witcher: Deze vraag is ook nog niet beantwoord. De eerste Witcher zal misschien wel tegen zijn wil in genetisch gemanipuleerd zijn, maar zeker weten we het eigenlijk niet.
Hoe zag de wereld eruit voor de mensen kwamen? Showrunner Declan de Barra heeft ons al beloofd dat zijn serie de wereld van de elfen en de andere Elders laat zien voordat mensen aankwamen. Dat betekent dat de wereld er heel anders uit zal gaan zien.
Wat is de Conjunction of the Spheres? Hier is meermaals naar gerefereerd, maar wat het is, blijft een mysterie. We weten wel dat er meerdere werelden botsten en dat daardoor mensen terecht kwamen in een wereld vol elfen, dwergen en andere mythologische wezens.
Waar komt magie vandaan? Ook dit is nog een vraag. Er zou meer potente magie aangekomen zijn in The Continent na de Conjunction, maar wat was er dan daarvoor?
Waarom kregen mensen magische krachten? De mensen hadden waarschijnlijk geen magische krachten. We weten dat ze een strijd uitgevochten hebben met de elfen en die wonnen. En van Filavandrel weten we dat mensen magie leerden van de Elder Races. Hoezo gebeurde dat?
Waar komt Aretuza vandaan? Ook dit weten we eigenlijk nog helemaal niet. Waar komt Aretuza, de toverschool vandaan waar Yennefer haar krachten leerde gebruiken?

Bron: SR

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Vragen

Populair nieuws