search
Fans zijn helemaal klaar met Netflix-serie 'Avatar: The Last Airbender'
Series / Nieuws

Fans zijn helemaal klaar met Netflix-serie 'Avatar: The Last Airbender'

Nu de makers van de animatieserie vertrokken zijn, geloven ze er helemaal niet meer in.

Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko vertrokken bij de Netflix-remake van hun animatieserie Avatar: The Last Airbender. En hoewel Netflix in een statement liet weten alle vertrouwen te hebben in het creatieve team, hebben fans dat niet.

Voor Netflix is het een behoorlijk gevoelige tegenslag. Twee jaar geleden werd de live-action verfilming van de animatieserie aangekondigd. In de tussentijd plaatste Netflix de serie op zijn streamingdienst en bleek deze nog altijd immens populair. Dat de remake er zou gaan komen gaf hoop, daar DiMartino en Konietzko bij het project betrokken waren.

Lees ook: Ai! Pijnlijke tegenslag voor Netflix-serie 'Avatar: The Last Airbender'

Eerdere mislukking
Dat zij nu vertrokken zijn bij het project, vormt voor fans nogal wat reden tot zorgen. Zij kunnen zich nog maar al te goed de rampzalige film van M. Night Shyamalan herinneren, waarin vrijwel niets goed uit de verf kwam.

Lees ook: Waarom 'Avatar: The Last Airbender' nog zo populair is

Op sociale media laten fans dan ook weten dat ze nu al alle vertrouwen kwijt zijn in de verfilming. Sommige mensen gaan zelfs zo ver dat ze Netflix vragen het project stop te zetten zonder de oorspronkelijke makers.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen