Mariah Carey bekende zwangerschap onder zware druk Ellen DeGeneres

De problemen stapelen zich op voor Ellen DeGeneres

Weer een celebrity met een bekentenis, de problemen stapelen zich op voor Ellen DeGeneres

Door redactie, 1 september 2020 om 19:12

De problemen stapelen zich op voor Ellen DeGeneres met meer en meer bekentenissen van beroemdheden. Nu is Mariah Carey uit de school geklapt over haar interview in 2008 met DeGeneres, dat ze onder druk bekende zwanger te zijn. Die zwangerschap verliep uiteindelijk niet goed, en Carey heeft "het moeilijk heeft gehad om met de nasleep".
In een clip van The Ellen DeGeneres Show die de afgelopen maanden opnieuw op sociale media circuleert, zette de host Carey onder druk om haar zwangerschap te bevestigen. Dit deed ze door de zangeres aan te moedigen champagne te drinken.

"Ik voelde me buitengewoon ongemakkelijk, dat is alles wat ik kan zeggen", vertelde Carey in een nieuw interview. "Ik heb echt moeite gehad om met de nasleep om te gaan."

In de video leek Carey zich al ongemakkelijk te voelen en probeerde ze het aanbod beleefd te weigeren.

Lees ook: Super ongemakkelijk interview bij 'Ellen' met Amerikaanse actrice

"Ik kan niet geloven dat je me dit aandoet Ellen ... Dit is groepsdruk", zei de zangeres in de clip. Ze deed toen alsof ze een slok nam, waardoor DeGeneres uitriep: "Je bent zwanger!"

Carey kreeg later een miskraam, die ze pas jaren later onthulde toen ze aankondigde dat ze weer zwanger was. Zij en toenmalige echtgenoot Nick Cannon verwelkomden een tweeling in 2011.

"Ik was nog niet klaar om het aan iemand te vertellen, want ik had een miskraam gehad," aldus Carey. "Ik wil niemand die al onder een spreekwoordelijke bus wordt gegooid, gooien, maar het was voor mij geen goed moment."

Het lijkt erop dat Carey het sindsdien goed heeft gemaakt met de komiek, aangezien ze sinds het interview van 2008 nog vijf keer bij Ellen te gast was.

DeGeneres en de producenten van de show hebben onlangs te maken gehad met beschuldigingen dat ze een giftige werkplek koesterden, wat leidde tot een intern onderzoek door WarnerMedia, drie senior producers die de show verlieten, en de gastheer die zich meerdere keren verontschuldigde bij haar personeel. Medio augustus kregen medewerkers ook te horen dat ze nieuwe voordelen zouden ontvangen, waaronder betaald verlof en een genereus medisch verlofbeleid.

Lees ook: Gerommel bij Ellen DeGeneres Show gaat door

Bron: Entertainment Weekly

Lees meer over: Ellen DeGeneres, Mariah Carey

Populair nieuws