Goed nieuws voor fans van 'Grey's Anatomy'

Goed nieuws voor fans van 'Grey's Anatomy'

De opnames van het zeventiende seizoen (!) van de ABC-serie gaan snel verder.

Jim Pedd, 3 september 2020 om 06:00

Grey’s Anatomy gaat weer van start met de opnames. Variety weet te melden dat de productie van de ABC-serie deze maand nog van start gaat.
Volgende week gaan de camera’s rollen en worden de eerste twee afleveringen van het zeventiende seizoen opgenomen. Wanneer de serie precies terugkeert is nog niet bekend. Wel zou het nog even kunnen duren, omdat het coronavirus de planningen behoorlijk in de war heeft geschopt.

Lees ook: 'Grey's Anatomy' seizoen 17 begint hiermee

Coronavirus
Het coronavirus schopte de boel behoorlijk door de war in maart, toen het zestiende seizoen vier afleveringen eerder stopte dan de bedoeling was. Maar goed, volgens uitvoerend producent Krista Vernoff is het ergens ook wel een kans. Het coronavirus wordt namelijk een belangrijk plotpunt in het zeventiende seizoen.

Lees ook: Dit wordt het verhaal voor 'Greys Anatomy' seizoen 17!

De medische dramaserie begint middenin de pandemie, als onze favoriete artsen allemaal druk zijn met het bestrijden van de pandemie en het redden van heel wat levens. “Ik heb het gevoel dat onze serie een kans en een verantwoordelijkheid heeft om een aantal van deze verhalen te vertellen,” aldus Vernoff.

Bron: Variety

Lees meer over: Greys Anatomy, ABC, Opnames

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws