search
Hier draait de verrassende finale van 'Supernatural' om
Series / Nieuws

Hier draait de verrassende finale van 'Supernatural' om

Supernatural eindigt anders dan je wellicht gedacht zou kunnen hebben.

De finale van Supernatural wordt heel persoonlijk. Er wordt meer gefocust op de familie van Sam en Dean dan de mythologie van de serie. Dat belooft schrijver Andrew Dabb in een interview over de finale.

De laatste zeven afleveringen zijn vanaf 8 oktober te zien. Dan komt na vijftien seizoen een einde aan de serie, al hoeft dat niet per se het definitieve einde te zijn als we de hoofdrolspelers mogen geloven. Voorlopig is het wel even voorbij.

Lees ook: Veranderde de 'Supernatural'-finale door corona?

Meer focus op familie
Andrew Dabb vertelde dat fans een finale kunnen verwachten die meer draait om de broers die centraal hebben gestaan tijdens al die seizoenen, dan om de mythologie. De climax voor de mythologie vindt plaats in aflevering 19 en daarna is er nog een laatste aflevering die draait om Sam, Dean en het verhaal van hun familie.

Lees ook: Afronding 'Supernatural' krijgt humeurige poster

"Voor het grootste deel ronden we de mythologie in aflevering 19 af. Aflevering 20 draait meer om personages en houdt zich meer bezig met Sam, Dean en de familie die ze opgebouwd hebben, in plaats van dat we zien hoe ze de Zaak van de Week oplossen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen