Goed nieuws voor fans van 'Moon Knight'!

Goed nieuws voor fans van 'Moon Knight'!

Marvel Studios gaat in november beginnen met de opnames van deze serie!

Jim Pedd, 29 september 2020 om 06:00

Het lijkt erop dat we heel snel gaan leren wie de rol van Marvels Moon Knight speelt. We horen namelijk via The Illuminerdi dat de opnames van de serie in november van start moeten gaan.
Helaas weten we op dit moment nog niet welke acteur de rol van Marc Spector, a.k.a. Moon Knight, mag spelen in het Marvel Cinematic Universe. Wel is bekend dat Marvel Studios actief aan het zoeken is naar een acteur voor die rol. Het gerucht gaat dat Keanu Reeves en Shia LaBeouf overwogen worden voor de rol.

Lees ook: 'Moon Knight' zoekt twee nieuwe hoofdpersonen

Wie is Moon Knight?
Moon Knight is bedacht door Doug Moench, en verscheen voor het eerst in augustus 1975 in de Marvel-comics. Hij was een steenrijke huurling en CIA-agent die bijna dood ging nadat zijn opdrachtgever hem gespot had. Terwijl hij daar stervende lag, werd hij benaderd door de Egyptische maangod Khonshu die hem een tweede kans in het leven gaf.

Lees ook: Wie is de nieuwe Marvel-held Moon Knight van Disney+?

Spector kwam dus weer tot leven, maar met superkrachten. En gaf het fortuin dat hij als huurling verdiend had uit aan zijn activiteiten als misdaadbestrijder, Moon Knight.

Bron: theilluminerdi

Lees meer over: Moon Knight, Marvel Studios, MCU, Disney Plus, Keanu Reeves, Shia LaBeouf

Populair nieuws