Nieuw op Netflix: De feel good rom com 'Emily in Paris'

Nieuw op Netflix: De rom com 'Emily in Paris'

De hoofdrol in deze nieuwe serie is weggelegd voor actrice Lily Collins...

Geoffrey Ketels, 30 september 2020 om 17:11

Op vrijdag 2 oktober verschijnt op Netflix de romantische, komische serie Emily in Paris. Actrice Lily Collins speelt de hoofdrol in de reeks.
Emily in Paris vertelt het verhaal van Emily, een enthousiaste twintiger die in het Amerikaanse Chicago aan de slag was als marketing director. Geheel onverwachts krijgt ze haar droomjob aangeboden wanneer het bedrijf waarvoor ze werkt wordt overgenomen door een onderneming uit Frankrijk. Dit zorgt er voor dat Emily haar koffers mag pakken om te verhuizen naar de Franse lichtstad Parijs. Haar nieuwe leven blijkt echter niet helemaal zonder slag of stoot te verlopen...

Sex and the City
Voor Emily in Paris geldt dat ze beschikt over verschillende connecties met Sex and the City. Niet alleen is de serie bedacht door Darren Star, daarnaast zullen vrouwelijke kijkers ook ongetwijfeld de prachtige outfits opmerken. Deze outfits komen van de hand van Patricia Field die (hoe kan je het raden) dus ook betrokken was bij Sex and the City.

Wil je graag alvast een eerste blik kunnen werpen op deze gloednieuwe, komische, romantische serie? Dat is mogelijk door de onderstaande trailer te bekijken. Wie meteen de volledige reeks wil bekijken kan daarvoor vanaf vrijdag 2 oktober 2020 terecht op streamingdienst Netflix.


Lees meer over: Emily in Paris, serie, series, Netflix

Populair nieuws