Disney+ komt met een gloednieuwe functie

Disney+ komt met een gloednieuwe functie

Disney+ maakt nu al GroupWatch beschikbaar in de Verenigde Staten. Nu Nederland nog.

Jim Pedd, 29 september 2020 om 17:44

Vanaf vandaag kunnen Amerikaanse abonnees op Disney+ gebruik maken van GroupWatch. Van die functie wisten we al een tijdje dat er proeven mee gedaan worden, maar helaas brengt dat de release niet snel dichterbij hier in Nederland.
Na een reeks proeven in onder andere Nieuw-Zeeland en Canada, is Disney er nu klaar voor de functie uit te rollen naar de Verenigde Staten. Daar kunnen mensen vanaf vandaag gebruik maken van de nieuwe functie. Hier in Nederland moeten we dus nog even wachten op de release, maar zal die in de loop van de herfst plaatsvinden.

Hoe werkt GroupWatch
"Als je samen met anderen op deze manier je favoriete momenten kan delen, maar tegelijk niet bij elkaar hoeft te zijn," brengt dat volgens Disney+-productmanager Jerrell B Jimerson films en series tot leven. Het helpt bovendien om in deze tijden van corona veilig samen te kijken.

GroupWatch brengt tot zeven mensen tegelijk samen en laat je emoties delen met elkaar via de app van Disney+. Je kan er onder meer voor kiezen een verraste emoji te sturen, maar ook een boze of een lachende. Op die manier kan je samen genieten van de nieuwste series!

Lees meer over: Disney Plus, GroupWatch

Populair nieuws