search
Nieuwe aflevering 'The Boys' bevat een 'Lord of the Rings'-reünie
Series / Nieuws

Nieuwe aflevering 'The Boys' bevat een 'Lord of the Rings'-reünie

Via zijn Instagram hint Urban naar een soort van vader-zoon hereniging!

Het tweede seizoen van The Boys werd eerder deze maand beschikbaar gesteld door Amazon Prime Video, en bleek een nog grotere hit dan het verfrissende eerste seizoen. Er komen echter nog twee afleveringen, en die zullen de nodige verrassingen bevatten!

Lees ook: 'The Boys' had een knotsgekke seksscène

Een van die verrassingen is nu prijsgegeven door hoofdrolspeler Karl Urban. Via zij Instagram-account deelde hij namelijk het nieuws dat hij in een van de volgende afleveringen wordt herenigd met John Noble, naast wie hij te zien was in Peter Jacksons 'Lord of the Rings'-trilogie. Noble speelt Sam Butcher, de vader van Urbans Billy Butcher. Je kunt de post van Urban hieronder bekijken!

Derde seizoen op komst
Door het succes van The Boys is een derde seizoen al zeker. Bedenker Eric Kripke gaf onlangs nog aan dat er hard wordt gewerkt aan het script:

Alle schrijvers werken momenteel samen in de (virtuele) schrijverskamer om een nieuw verhaal samen te stellen. De wereld heeft ons helaas meer dan genoeg materiaal gegeven om te gebruiken. We hopen begin 2021 te starten met de opnames, maar alles hangt natuurlijk af van een microscopisch virus."

Lees ook: 'The Boys' maakt 'Justice League'-film belachelijk

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen