Nieuwe aflevering 'The Boys' bevat een 'Lord of the Rings'-reünie

Nog een 'Lord of the Rings'-acteur in 'The Boys'?

Via zijn Instagram hint Urban naar een soort van vader-zoon hereniging!

Zilko Tarici, 30 september 2020 om 16:08

Het tweede seizoen van The Boys werd eerder deze maand beschikbaar gesteld door Amazon Prime Video, en bleek een nog grotere hit dan het verfrissende eerste seizoen. Er komen echter nog twee afleveringen, en die zullen de nodige verrassingen bevatten!
Lees ook: 'The Boys' had een knotsgekke seksscène

Een van die verrassingen is nu prijsgegeven door hoofdrolspeler Karl Urban. Via zij Instagram-account deelde hij namelijk het nieuws dat hij in een van de volgende afleveringen wordt herenigd met John Noble, naast wie hij te zien was in Peter Jacksons 'Lord of the Rings'-trilogie. Noble speelt Sam Butcher, de vader van Urbans Billy Butcher. Je kunt de post van Urban hieronder bekijken!

Derde seizoen op komst
Door het succes van The Boys is een derde seizoen al zeker. Bedenker Eric Kripke gaf onlangs nog aan dat er hard wordt gewerkt aan het script:

Alle schrijvers werken momenteel samen in de (virtuele) schrijverskamer om een nieuw verhaal samen te stellen. De wereld heeft ons helaas meer dan genoeg materiaal gegeven om te gebruiken. We hopen begin 2021 te starten met de opnames, maar alles hangt natuurlijk af van een microscopisch virus."

Lees ook: 'The Boys' maakt 'Justice League'-film belachelijk


Bron: Karl Urban

Lees meer over: Karl Urban, The Lord of the Rings, The Boys, John Noble, Amazon

Populair nieuws