search
'The Flash' brengt deze oude bekende terug
Series / Nieuws

'The Flash' brengt deze oude bekende terug

Jay Garrick gaat sowieso weer terugkeren in The Flash van The CW.

Acteur John Wesley Shipp keert terug in The Flash. Hij speelt de rol van Jay Garrick en is straks weer te zien in de serie uit het Arrowverse.

In Crisis on Infinite Earths leerde Barry Allen accepteren dat hij mogelijk zou verdwijnen tijdens de Crisis. Maar dat gebeurde gelukkig uiteindelijk niet. Wel verdwenen alle andere realiteiten, waaronder ook Earth-3 waar Jay Garrick woonde met zijn vrouw Joan. Die werd verwoest tijdens de Crisis. Maar gelukkig overleefde Jay en ook zijn vrouw Joan heeft het overleefd. Hij woont op Earth-Prime.

Lees ook: Gave fanposter brengt alle Arrowverse-helden bij elkaar

Een terugkeer
"Ik weet dat Jay Garrick terugkeert naar de serie van The CW. Maar het was de bedoeling dat het verhaal verder gevorderd zou zijn dan het nu is. Ze konden het einde niet maken zoals ze gewild hadden, wat komt door corona. Maar ik weet van Eric Wallace dat hij bepaalde plannen heeft voor Jay Garrick," aldus Shipp.

Lees ook: Oorspronkelijke 'The Flash'-serie moest eigenlijk super duister worden

Hij hoopt wel dat hij snel terug kan keren. "Maar het is afwachten. Ik vind wel dat ze snel mogen zijn, want ik word er natuurlijk niet jonger op!"

Aanbevolen artikelen