'Game of Thrones' zette ook acteur onder druk voor naaktscène

Game of Thrones zette acteur onder druk voor naakt

Game of Thrones zette Jason Momoa onder druk om naakt te gaan.

Jim Pedd, 9 oktober 2020 om 09:17

Niet alleen Emilia Clarke is onder druk gezet om helemaal naakt te gaan in Game of Thrones. Ook acteur Jason Momoa had te maken met soortgelijke eisen vanuit de makers.
Vorig jaar onthulde actrice Emilia Clarke dat ze regelmatig onder druk gezet werd door de crew. "Ik heb ruzies op de set gehad waarin ik zei: 'Nee, de deken blijft omhoog' en zij zeiden: 'Je wil je Game of Thrones-fans niet teleur stellen'." Zoiets blijkt nu ook bij acteur Jason Momoa gebeurd te zijn.

Lees ook: 'Game of Thrones' miste bijna deze epische veldslag

Onder druk gezet
"David [Benioff] zei: 'Momoa, doe hem gewoon af!' En zette me echt onder druk: 'Doe offers! Doe het voor de kunst!' En ik zei zoiets van: 'Fuck you man. Mijn vrouw zou boos op me zijn. Die is maar voor een dame bedoeld man.' David en ik houden ervan om elkaar lastig te vallen. Dus nadien trok ik dat ding af, hield ik het in mijn hand, gaf ik hem een grote knuffel en een handdruk en zei ik: 'Hey, nu heb je iets van mij op je vriend'," aldus Momoa.

Lees ook: De minst favoriete 'Game of Thrones'-scène van George R.R. Martin

De acteur lijkt het dus niet enorm serieus genomen te hebben, maar dat gold niet voor iedereen. Gelukkig steunde hij Clarke heel erg op de set.

Bron: Twitter

Lees meer over: Game of Thrones, Emilia Clarke, Jason Momoa, HBO

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws