search
Komt er een soort van Marvel-universum rondom de 'Star Trek'-series?
Series / Nieuws

Komt er een soort van Marvel-universum rondom de 'Star Trek'-series?

Een grotere \'unification\' zouden de series en films één moeten maken.

De series en films in het Marvel Cinematic Universe zijn op een bepaalde manier verbonden en met Disney+ producties als WandaVision en The Falcon and the Winter Soldier wordt dat alleen nog maar meer. Mogelijk komt er ook zoiets in de Star Trek-wereld van films en series.

Dit is in ieder geval een wens van Alex Kurtzman, hoofd van de tv-divisie van Star Trek. Tegenover SFX Magazine zei hij dat hij meer eenheid in de tv- en filmwereld zou willen zien. Dit kwam nadat hem werd gevraagd of hij een rol heeft bij de films:

"Ik ben er nu niet bij betrokken. Ik weet niet waar de films heen gaat. Ik heb mijn handen voor nu helemaal vol. Ik heb twee van die films gemaakt en ik hou er enorm van. Ik zou heel graag 'Unification' terugzien in de films en de tv-series. Ik denk dat dat goed is voor Star Trek. Dit kan op uiteenlopende manieren ingevuld worden."

Lees ook: Nieuw op Netflix 'Star Trek: Discovery' seizoen 3!

Plannen tot 2027
De TV-plannen zijn in ieder geval groots. Eerder werd aangegeven dat er tot en met 2027 plannen zijn bepaald. Op dit moment draaien of wordt gewerkt aan series als Star Trek: Discovery, Star Trek: Short Treks, Star Trek: Strange New Worlds, Star Trek: Section 31, Star Trek: Picard, Star Trek: Lower Decks, Star Trek: Prodigy en Ceti Alpha V.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen