Dit brengt de toekomst de 'The Walking Dead'-series

Dit brengt de toekomst de The Walking Dead-series

Tales of the Walking Dead wordt nog een behoorlijk speciale serie, als we Scott Gimple mogen geloven.

Jim Pedd, 22 oktober 2020 om 07:08

Alhoewel The Walking Dead bijna voorbij is, zal de franchise voorlopig bij ons blijven. De baas van de franchise, Scott Gimple, gaat tijdens een gesprek met The Hollywood Reporter in op wat we kunnen verwachten van spin-off Tales of the Walking Dead.
Gimple vertelde dat geanimeerde afleveringen een zekerheid zijn. En er is meer dat gepland staat voor de spin-off, dat een heel nieuw format belooft te brengen naar de zombiefranchise.

Lees ook: Meer 'The Walking Dead'-series op komst!

Tales of the Walking Dead
"Wat ik je kan zeggen, is dat we kijken naar animatie," vertelde Gimple aan The Hollywood Reporter. "Ik bedoel, Robert Kirkman heeft daar veel talent voor en dat maakt het duidelijk. [Matt Negrete] en ik zijn zelfs begonnen met animatie. We werkten daar ooit aan samen." Een animatieserie behoort ook gewoon tot de mogelijkheden.

Lees ook: Krijgt ook deze 'The Walking Dead'-heldin een eigen serie?

Maar ook andere dingen zijn mogelijk. "Er zijn zoveel verhalen die niets te maken hebben met, en ook nooit iets te maken zullen hebben met, de series die je tot nu toe hebt gezien. Maar er zullen ook personages uit het verleden zijn, personages van de series die je nu kan zijn. Ik hoop dat er in zekere zin ook voortzettingen van de huidige verhalen komen. Dat we verhalen kunnen voortzetten."

Bron: THR

Lees meer over: Tales of the Walking Dead, The Walking Dead, AMC

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws