'Game of Thrones'-acteur over matige einde

'Game of Thrones'-acteur over matige einde

Jaime Lannister kreeg een bizar einde. Wat vindt de acteur er eigenlijk van?

Jim Pedd, 23 oktober 2020 om 08:08

Game of Thrones oogstte flink wat kritiek met het achtste seizoen. Onder meer de verhaallijn rond Jaime Lannister werd fel bekritiseerd. Acteur Nikolaj Coster-Waldau reageert nu op dat commentaar en geeft zijn mening over het einde.
Dat doet de acteur in het boek Fire Cannot Kill a Dragon: Game of Thrones and the Official Untold Story of the Epic Series van James Hibberd, waar de nodige onthullingen in blijken te staan. Coster-Waldau vertelde het volgende over het einde van zijn personage.

Lees ook: Hoofdrolspeler uit forse kritiek op 'Game of Thrones'

Helaas klopt het
"Je vraagt je af of hij veranderd is en of hij ontsnapt is aan die vernietigende relatie. Hij is zo gebonden aan een erecode aan zijn familie en stelt die zo consequent voorop. Hij en Cersei hebben op elk niveau een sterke band. Maar hij moet terug keren. Zij is helemaal alleen en hij is de enige die zij nog heeft. Hij moet proberen haar te redden. Het is logisch, zelfs al wil je dat het niet zo is," aldus de acteur.

Lees ook: Gruwelijke theorie over 'Game of Thrones'-einde van Emilia Clarke

"Het zou mooi zijn geweest als hij en Brienne samen een leven konden hebben. Maar hij zegt tegen zichzelf, terwijl hij vertrekt: 'Ben je ooit weggelopen voor een gevecht?' Ik moet dit doen. De dingen die je voor de liefde doet…"

Bron: SR

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, Jaime Lannister, Nikolaj Coster Waldau

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws