'The Walking Dead' brengt deze schurk NIET terug

'The Walking Dead' brengt deze schurk NIET terug

Tales of the Walking Dead zal Merle in elk geval niet terug gaan brengen, zegt Michael Rooker.

Jim Pedd, 23 oktober 2020 om 07:03

Acteur Michael Rooker heeft nul interesse in een terugkeer naar Tales of the Walking Dead. De acteur was enige tijd te zien in The Walking Dead als Merle, en vertrok wat fans betreft veel te vroeg uit de serie.
In het eerste seizoen clashte Merle heel erg met Rick Grimes, en vervolgens verdween hij even. Maar in het derde seizoen werkte hij ineens voor de Governor, alvorens hij hem besloot te verraden en zijn broer Daryl ging helpen. Merle offerde zichzelf vervolgens op in een poging om de Governor ervan te weerhouden om de gevangenis waarin iedereen verbleef te overvallen. Maar een terugkeer zit er ogenschijnlijk niet in.

Lees ook: Waarom moet 'The Walking Dead' ermee stoppen?

Geen interesse
Wat Rooker betreft, zit een terugkeer voor Merle er in Tales of the Walking Dead er niet in. "Ik heb daar geen interesse in. Ik gun ze al het beste en houd van het verhaal. Dat is de reden waarom ik het wilde doen in het begin. Maar ik vind dat Merle een goed afscheid heeft gehad. Ik zou niet weten hoe we het beter kunnen doen."

Lees ook: Meer 'The Walking Dead'-series op komst!

En dus blijft het boek rond Merle gesloten, als het aan Rooker ligt. Een terugkeer voor deze schurk / held lijkt daarmee onmogelijk.

Bron: CB

Lees meer over: Tales of the Walking Dead, The Walking Dead, Merle, AMC, Michael Rooker

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws