Grote Netflix-serie krijgt definitief géén nieuw seizoen

De sterke serie Mindhunter is klaar op Netflix volgens uitvoerend producent David Fincher.

Bram de Groot, 24-10-2020 15:27

In 2017 verscheen op Netflix de ijzersterke psychologische misdaadthriller Mindhunter van bedenker Joe Penhall, die de serie baseerde op het boek 'Mindhunter: Inside the FBI's Elite Serial Crime Unit' van John E. Douglas en Mark Olshaker. Na twee seizoenen lijkt het over en uit voor de successerie.
Onder meer David Fincher en Charlize Theron staan te boek als de uitvoerend producenten en tot op heden verschenen er seizoenen in 2017 en 2019. In januari kwam Netflix al met het nieuws dat het derde seizoen "voor onbepaalde tijd in de wacht" staat.

David Fincher geeft meer duidelijkheid
"Mindhunter was veel voor mij... Het is een 90-urige werkweek. Het absorbeert alles in je leven. Toen ik klaar was, was ik behoorlijk uitgeput, en ik zei: 'Ik weet niet of ik het in mij heb om nu door te pakken voor seizoen drie'," zei Fincher tegenover Vulture.

Lees ook: Nieuw op Netflix: 'Mindhunter' seizoen 2!

Maar de kijkcijfers blijken ook erg mager. Fincher: "Luister, voor het aantal kijkers was het een erg dure show... Op een bepaald moment moet je realistisch zijn - dollars moeten gelijk staan aan een aantal ogen." Op Rotten Tomatoes en de IMDb staat de serie er goed op, maar nu lijkt deze dus echt klaar.

Bron: Vulture

Lees meer over: Mindhunter, David Fincher, Jonathan Groff, Holt McCallany

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix